Venti Strik Blue Classic
Venti Strik Blue Classic

Artikelnr

162445900101

Verzendkosten

€ 0,00 (Vast bedrag)

25% Korting

Op de accessoires

84,90
€ 71,16
Aantal: 
Bestellen

Strik + Venti slim-fit exclusive spierwit

Venti Strik Blue Classic

Deze Venti strik, oftewel bow-tie, is gemaakt van een zeer exclusieve stof die zorgt voor een mooie luxe uitstraling. De Venti strikken zijn zeer geschikt voor feestelijke en formele aangelegenheden.

Venti Slim-Fit Exclusive Spierwit
27 Reviews

Venti exclusive wit overhemd. Het perfecte spierwitte overhemd. Het witte overhemd heeft de pasvorm slim-fit en is gemaakt van 100% katoen.

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software