Mooi-Overhemd is gestart met de visie om de modieuze man van nu en later te voorzien van mooie, getailleerde overhemden. Net zoals zoveel webshops die overhemden aanbieden. Maar wat maakt Mooi-Overhemd nu uniek? 

Veel webshops bieden "getailleerde" overhemden aan. Maar eenmaal aangetrokken constateren veel mensen dat het overhemd toch niet zo getailleerd is als verwacht. In de taille is het overhemd toch niet mooi aangesloten en verliest daarmee zijn "getailleerde" pasvorm.

Met die insteek verkoopt Mooi-Overhemd het luxe overhemd merk "Venti". Venti heeft een unieke pasvorm toegevoegd in het assortiment, namelijk de pasvorm "Body stretch". Een body stretch overhemd is nog meer getailleerd dan een slim-fit overhemd en sluit dus écht mooi aan in de taille. Een unieke maat dus! Daarnaast biedt Venti niet alleen uitstekende kwaliteit, Venti is ook nog eens een betaalbaar merk. Maar ook de slim-fit collectie van Venti biedt prachtige overhemden aan en ook deze sluiten mooi aan om het lichaam.

Het gemis van deze overhemden in de Nederlandse winkels en webshops heeft ons doen besluiten Mooi-Overhemd leven in te blazen. Wij willen kwalitatieve overhemden aanbieden voor een betaalbare prijs. Daarom maken wij gebruik van alleen een webwinkel. Maak kennis met Venti, maak kennis met ons! Wij zijn Mooi-Overhemd.


 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop software