Het merk Venti is een prachtig merk wat overhemden en stropdassen aanbiedt van hoge kwaliteit. De overhemden van Venti hebben als kenmerk dat ze elegant zijn, ze zijn exclusief en ze zijn toch betaalbaar. 

Venti is gericht op de modieuze man die graag luxe overhemden draagt die mooi getailleerd zijn. De overhemden van Venti zijn zowel te dragen voor feestelijke aangelegenheden als voor onder het dragen van een kostuum.

Venti onderscheidt zich niet alleen door het aanbieden van een hoge kwaliteit en de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Het merk Venti heeft, naast de slim-fit pasvorm, een unieke pasvorm toegevoegd aan het assortiment, namelijk de pasvorm "body-stretch". De pasvorm body-stretch is nog meer getailleerd dan een slim-fit een overhemd en zorgt voor een extra mooie pasvorm om het lichaam. Over de verschillende pasvormen en de bijbehorende collecties is meer te vinden op de pagina pasvormen.

Door de grote hoeveelheid enthousiasme over het merk Venti verkoopt Mooi-Overhemd als een van de weinigen in Nederland deze prachtige overhemden. Ondek de prachtige overhemden van Venti bij Mooi-Overhemd.
 

 
                                               
 
 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop software