Als je bij Mooi-Overhemd een overhemd hebt besteld, is de verzending binnen Nederland vanaf €75,- geheel gratis. Voor verzendingen naar België berekenen wij 9,95 verzendkosten. Ook vanaf daar geldt vanaf €75,- geheel gratis.

De bestelling wordt verzonden binnen 1 tot ongeveer 4 werkdagen. Meestal zal de bestelling de volgende dag in huis zijn, mits je voor 16:00 besteld. Je bestelling heb je dus al snel in huis! Je zal altijd op de hoogte gehouden worden wanneer je bestelling verzonden is.

Wij verpakken en versturen je bestelling met de grootste zorg. Zo wordt je bestelling geleverd in een stevige verzendtas en wordt de bestelling niet door de brievenbus gedaan. Dit om beschadigingen te voorkomen. Daarnaast maken wij gebruik van de verzendservice PostNL in Nederland. Zij zullen het pakket zo snel en zorgvuldig mogelijk bij je thuis bezorgen.

Ook biedt PostNL de mogelijkheid om de bestelling te volgen op internet via een Track & Trace systeem. Als je een bestelling hebt geplaatst bij Mooi-Overhemd heb je een mail ontvangen met daarin de Track & Trace gegevens waarmee je de bestelling kunt volgen. Vul je Track & Trace gegevens in op PostNL: 


Track & Trace

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop software