Home - Shop - Maten - Pasvormen - Over Venti - Veelgestelde vragen - Over ons - Verzending - Account - Contact
_______________________________
 

Overhemd


De exclusive overhemden van Venti onderscheiden zich van de regular overhemden door de stof van het overhemd. De Venti exclusive overhemden zijn altijd van 100% katoen waardoor het overhemd fluweel zacht aanvoelt en heerlijk draagt.

De Venti exclusive reeks is in beperkte hoeveelheid leverbaar. Zo waarborgt Mooi-Overhemd de exclusiviteit van de overhemden. Daarnaast zijn er verschillende soorten beschikbaar. Van effen overhemden tot een mooie ruit die verweven is in het overhemd.

De exclusive overhemden zijn zowel te krijgen bij de body stretch overhemden als bij de slim-fit overhemden.


 

Enkele body stretch overhemden

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software