De overhemden van Venti zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Hierdoor is het mogelijk om de kwaliteitsoverhemden te dragen voor zowel casual aangelegenheden als voor feestelijke en zakelijke aangelegenheden.

Binnen het merk Venti zijn er verschillende soorten overhemden. Je hebt de regulars en de limited editions. Maar binnen de regulars zit er ook nog een verschil. Een aantal regulars hebben een nóg exclusievere stof wat ervoor zorgt dat je 100% een kwaliteitsoverhemd in huis haalt! Deze overhemden worden "Exclusive" genoemd in de webshop.

De body stretch overhemden zijn 96% van katoen en 4% van stretchmateriaal. Deze samenstelling van het overhemd zorgt ervoor dat het overhemd lekker draagt en mooi blijft als het gewassen wordt.

De slim-fit overhemden zijn voor 100% van katoen gemaakt. De overhemden voelen kwalitatief zeer goed aan en dragen heerlijk.

Bij elk overhemd in de webshop staat apart vermeldt om welke stof het precies gaat en wat de samenstelling van het product is. Zo ben je er altijd van op de hoogte wat je koopt.

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software