Home - Shop - Maten - Pasvormen - Over Venti - Veelgestelde vragen - Over ons - Verzending - Account - Contact
_______________________________
 

Alle overhemden van Venti zijn mooi en van uitstekende kwaliteit. Maar de limited editions van Venti zijn weer een klasse apart. Wat maakt een Venti limited edition nu uniek?

De stoffen die gebruikt worden voor het maken van een limited edition verschillen per overhemd. Daardoor voelt elke limited edition uniek aan! De stoffen die gebruikt worden verschillen vaak per seizoen. Zo zijn de limited editions in de herfst en in de winter vaak iets dikker van stof wat het overhemd heel behagelijk maakt. In de zomer is de stof juist weer iets minder dik wat zorgt voor een overhemd dat altijd fris aanvoelt. 

Maar niet alleen de stof is anders. De meeste limited edition overhemden van Venti zijn te herkennen aan een two-tone kleurcombinatie. Dit houdt in dat het overhemd niet 1 effen kleur heeft, maar 2 kleuren die op verschillende manieren naar voren komen. Sommige Venti overhemden zijn voorzien van gekleurde knopen die mooi in contrast staan met de kleur van het overhemd. Denk aan een spierwit overhemd met donkerblauwe knopen. 

Ook zijn er hele mooie limited editions die voorzien zijn van een prachtig motief in de binnenkant van de mouw, de binnnenkant van de boord en de binnenkant van gehele sluiting bij de knopen.

De limited editions zijn altijd maar zeer beperkt in oplage. Dit komt omdat dit de enige manier is om de exclusiviteit van de limited editions te waarborgen. Het komt helaas ook zelden voor dat de limited editions na te bestellen zijn. 

Dus kortom, zie je een mooie Venti limited edition en wil je deze niet mislopen? Bestel hem direct bij Mooi-Overhemd!


 
Photo

Limited editions

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software