Najaarscollectie 2017

Najaarscollectie 2017
De herfst staat weer op de stoep. De zon wordt langzaam ingeruild voor regen en kou. De zomer van 2017 is helaas weer voorbij. Dat neemt niet weg dat er weer mooie dingen aan zitten te komen. Denk aan alle mooie feestdagen die weer in het vooruitschiet liggen, maar ook de nieuwe mooie kledingcollecties komen er weer aan. De najaarscollectie van 2017 is weer begonnen!

Mooi Overhemd heeft weer een prachtige selectie van de mooiste 2017 najaarscollectie kunnen maken. Thema's van dit jaar zijn voornamelijk: meer kleurrijke kleding, leuke en frisse motieven en apartere overhemden. Ook de nieuwe effen overhemden hebben weer een mooie update gekregen. De najaarscollectie van 2017 laat voornamelijk effen overhemden zien met enkele kleine subtiele gekleurde details. Deze details zitten hem voornamelijk in de kraag, knopen en aan de binnenkant van de mouwen. 

De najaarscollectie van 2017 bij Mooi Overhemd druppelt nu binnen en wordt nu allemaal online gezet. Ook voegen we weer enkele nieuwe unieke producten toe. Hierover later meer! Zorg ervoor dat ook het najaar met stijl wordt ingegaan.
  Mooi Overhemd     10-09-2017 11:49     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software