Home - Shop - Maten - Pasvormen - Over Venti - Veelgestelde vragen - Over ons - Verzending - Account - Contact
_______________________________
 

De overhemden van het merk Venti zijn verkrijgbaar in twee verschillende pasvormen, namelijk de pasvorm body fit en de pasvorm slim-fitDe twee verschillende pasvormen zorgen ervoor dat er voor ieder figuur een overhemd tussen zit die perfect bij je past. De slim-fit pasvorm van Venti is vergelijkbaar met de slim-fit pasvorm van andere merken. 

De body fit pasvorm (voorheen genaamd: body stretch) is echter een unieke pasvorm die bijna nergens verkrijgbaar is. De body fit overhemden van Venti vallen net iets meer getailleerd uit en zijn vergelijkbaar met een halve maat kleiner dan de slim-fit pasvorm. Een maat S (37/38) met de pasvorm body fit is dus net iets kleiner / meer getailleerd dan een maat S (37/38) met de pasvorm slim-fit.

Naast de twee verschillende pasvormen zijn er verschillende collecties verkrijgbaar. Hieronder zijn de collecties nader uitgelegd.

 
Regular De regular collectie van Venti is het gehele seizoen verkrijgbaar. De overhemden zijn in een grote hoeveelheid verschillende kleuren leverbaar. 
Exclusive De exclusive overhemden van Venti zijn vaak voorzien van frisse motieven en patronen. De exclusive overhemden zijn beperkt in oplage.
Limited edition De limited edition collectie bevat unieke overhemden die zeer beperkt in oplage zijn. De limited edition overhemden zijn vaak voorzien van unieke motieven en patronen waardoor het overhemd een extra mooie uitstraling heeft.


Naast de slim-fit en body fit overhemden zijn er ook overhemden verkrijgbaar met extra lange mouwen. Deze overhemden met extra mouwlengte hebben de pasvorm slim-fit en zijn verkrijgbaar in twee verschillende mouwlengtes, namelijk mouwlengte 6 (69) en mouwlengte 7 (72). Mouwlengte 69 heeft gemiddeld 3 cm langere mouwen dan een standaard slim-fit overhemd. Mouwlengte 72 heeft gemiddeld 8 cm langere mouwen dan een standaard slim-fit overhemd.

De overhemden van Venti zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De maten variëren van maat XS tot maat XXL. Elke maat heeft een even en oneven maat. Zo is maat 37/38 (S) gelijk aan elkaar. Maat 38 heeft echter een 1 cm grotere boord. Dit geldt hetzelfde voor:

Maat S (37/38) zijn gelijk
Maat M (39/40) zijn gelijk
Maat L (41/42) zijn gelijk
Maat XL (43/44) zijn gelijk
Maat XXL (45/46) zijn gelijk

Voor verdere toelichting van de maten, klik 
hier.


Ga naar de body stretch overhemden

Ga naar de slim-fit overhemden

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software