Heb je een product ontvangen en is het toch niet helemaal wat je zoekt? Of is de maat niet goed en wil je het product graag ruilen? Dan kan je het product retourneren aan Mooi Overhemd. Let op: Ruilen of retourneren dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden aangegeven, prijskaartjes moeten nog origineel bevestigd zijn aan de overhemden. Indien dit niet het geval is kunnen we het overhemd helaas niet retour nemen. 


Ruilen
Een overhemd ruilen bij Mooi Overhemd? Stuur ons een bericht op info@mooi-overhemd.nl inclusief het ordernummer en we zetten het retourproces in gang. Geef graag aan of een andere maat, pasvorm of een ander overhemd is gewenst. Stuur een referentie mee met de zending (bijvoorbeeld de pakbon) waar we aan kunnen herleiden van wie de zending afkomstig is. Na goed ontvangst wordt het nieuwe gewenste overhemd direct verstuurd.

Retourneren
Stuur ons een e-mail op info@mooi-overhemd.nl met daarin het ordernummer en de reden van retournering. De overhemden dienen altijd als pakketpost verzonden te worden en kunnen niet als brievenbuspost verzonden worden. Er zijn 2 opties voor terugsturen:

- Je krijgt van ons een retourlabel, we houden 5 euro in bij het retour te betalen bedrag. Dit is de goedkoopste optie. Je krijgt van ons een retourlabel via de mail inclusief alle gegevens, betalen bij PostNL is niet meer nodig.

- Zelf de verzending via pakketpost regelen


Stuur daarna het product binnen 14 dagen na ontvangst terug naar Mooi Overhemd. In het geval dat het pakket zelf wordt teruggestuurd zonder retourlabel, verzend het pakket naar het onderstaande adres:

Mooi Overhemd
Bruhezerweg 30
5704CN Helmond


Zend de pakbon of een andere referentie mee bij de retourzending, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Wij accepteren geen retourneringen waarbij de (prijs)kaartjes van de artikelen zijn losgehaald/losgeknipt. Indien dit toch het geval is, kunnen wij het aankoopbedrag niet vergoeden. Hierover meer in onze voorwaarden.


 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software