De strijkvrije overhemden die wij aanbieden bij Mooi-Overhemd zijn van uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van de beste kwaliteit katoen. Door de hoogwaardige kwaliteit kunnen wij strijkvrije overhemden aanbieden die uniek en betaalbaar zijn.

De strijkvrije overhemden van Venti zijn verkrijgbaar in unieke kleurcombinaties en in verschillende pasvormen. Zowel de slim-fit pasvorm als de body stretch pasvorm zijn strijkvrije overhemden. De overhemden blijven de hele dag perfect zitten en zijn aan het eind van de dag nog steeds kreukvrij.

Ben je op zoek naar een strijvrij overhemd die perfect zit, verkrijgbaar is in diverse kleuren en ook nog eens betaalbaar is? Kijk dan eens naar de overhemden bij Mooi-Overhemd!

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software