Je hebt een leuk overhemd gezien en wilt hem graag bestellen, maar je wilt natuurlijk wel graag veilig kunnen shoppen. Bij Mooi-Overhemd is dat geen probleem. Wij gaan uiterst voorzichtig om met klantgegevens en de veiligheid van online shoppen staat dan ook voorop. Je gegevens worden met de grootste zorg behandeld en komen niet in handen van derden.

Daarnaast is Mooi-Overhemd voorzien van een SSL certificaat. Dat houdt in dat je bij Mooi-Overhemd altijd veilig en betrouwbaar kan shoppen. Onze SSL verbinding zorgt ervoor dat je compleet beveiligd bent tegen hackers en overige aanvallen. Wij garanderen dan ook een 100% beveiligde verbinding.

Een SSL verbinding wil zeggen dat de bestanden die uitgewisseld worden tussen de website en de server gecodeerd worden. Door middel van het coderen van alle gegevens en berichten kunnen niet-geautoriseerde personen op geen enkele manier je gegevens of berichten inzien. Dit geldt ook voor alle betalingen die je via Mooi-Overhemd doet. Bij ons is het dus altijd vertrouwd om online te shoppen en kom je niet voor vervelende verassingen te staan.

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe. Onze klanten waarderen ons en onze producten met:
 
Hoofdpagina's

Home
Shop
Maten
Over Venti
Veelgestelde vragen
Over ons
Verzending
Account
Contact


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en onze producten! Bij Mooi-Overhemd kun je er dus op vertrouwen dat je goed geholpen wordt en kwaliteitsproducten in huis haalt.

uploading images

 

Over ons

Wij van Mooi-Overhemd voorzien young professionals van kwalitatief hoogwaardige overhemden die een mooie getailleerde uitstraling hebben. Naast ons exclusieve aanbod bieden wij een betrouwbare en snelle service naar onze klanten toe.

Contact

info@mooi-overhemd.nl

Altijd binnen 1 dag reactie.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software